Proiectul de informare Cismigiu

Proiectul Cismigiu a demarat ca unul de informare asupra planurilor imobiliare care vizau zonele adiacente Cismigiului – construirea a patru turnuri de sticla în jurul parcului. Asociatia a reactionat la aceasta initiativa prin lipirea de afise în zonele vizate – atat pentru informarea cetatenilor din zona, ei fiind cei direct afectati, cat si a celor care se bucura zi de zi de o plimbare prin parc.

Ultimele decizii comunicate privind aceste demersuri s-au restrans la perimetrul Palatului Universul, unde se vor construi doua blocuri – unul peste tipografia de la 1882 pastrand doar fatada ei si unul gard în gard cu Cismigiul, de 12 etaje, lipsind mentiuni cu privire la celelalte constructii.

Actiunile asociatiei vor continua în sprijinul dezvoltarii unor astfel de proiecte imobiliare în afara zonelor istorice si se vor concentra pe informarea si consultarea cetatenilor din zona direct afectati de acestea. Este dreptul nostru sa pastram asa cum ne place Cismigiul si zona din jur.

Ultimele informatii despre distrugerea imprejurimilor Cismigiului se gasesc AICI.
Daca vrei sa iei atitudine printr-o implicare practica, te asteptam cu un mail la adresa implicate arond asociatiabucuresti punct ro
 
made by bizsign