Arcul de Triumf
Ateneul Roman
Biserica Bucur
Biserica Italiana
Biserica Stravopoles
Casa Presei Libere
Catedrala Patriarhala
Catedrala Sf. Iosif
Facultatea de Medicina
Palatul Parlamentului
Palatul Universitatii
Parcul Carol
Teatrul National
Pro Urbe. Situl este momentan in probe. Ne cerem scuze pt eventualele inconveniente.
Dincolo de Bucurestiul în care gropile sunt mai dese decât cosurile de gunoi, în care aerul este inexpirabil, iar traficul rutier te face sa uiti de cei 7 ani de acasa, exista un Bucuresti ascuns, cu locuri în care oamenii nu au uitat sa spere, sa zâmbeasca, sa ia atitudine.

Vrem sa aducem la lumina acest Bucuresti, sa-l aratam si altora si sa ne mândim cu el.

Consideram ca forta urbei sta in comunitatea sa. Comunitatea a construit Bucurestiul pana la punctul in care era supranumit “Micul Paris” si tot ea il poate readuce in randul marilor asezari europene.

Depinde de noi, bucurestenii, sa facem din realitatile ce ne inconjoara un mediu civilizat, ecologic, care isi respecta mostenirea culturala si in care ne face placere sa traim.

Sustinem patrimoniul Bucurestiului, cladirile ce pastreaza aroma trecutului, care vorbesc despre istoria acestuia, dar care, din pacate, nu sunt puse în valoare.

Ne implicam pentru un Bucuresti mai curat, cu mai multe spatii verzi si pentru un trafic rutier mai relaxat.

Noi, membrii Asociatiei Bucuresti, am decis sa ne implicam pentru ca orasul pe care il iubim, dar de care suntem nemultumiti, sa devina un spatiu ce ne reprezinta si de care suntem mandri.

Putem privi indiferent la anormalitatea din jur sau putem lua atitudine in privinta directiei in care se indreapta orasul.

Este o alegere individuala si fiecare avem obligatia morala sa decidem.

Tu cum vei proceda?