Implica-te!

Implicarea poate îmbraca mai multe forme. Noi am ales sa facem din Bucuresti un loc unde sa ne simtim acasa, în mijlocul unei comunitati mai unite care sa-si faca auzita vocea. Pentru a realiza acest lucru, ne-am propus sa fim un canal de comunicare între problemele cetatenilor, specialisti si autoritati, o infrastructura prin care bucurestenii sa poata lua atitudine. Nu suntem atotstiutori, nu venim cu solutii, ci cautam demersul de rezolvare apelând la oamenii competenti, pentru ca apoi sa putem propune autoritatilor solutii viabile.

Suntem realisti, stim ca nu vom putea schimba situatia cât ai bate din palme. Dar suntem de asemenea constienti ca încercând, avem macar o sansa de reusita (mai mica, mai mare); altfel,

Daca te-ai gândit sa faci ceva pentru Bucuresti, dar nu ai stiut cum si mai ales cu cine, acum putem sa ne unim fortele, sa actionam împreuna pentru o capitala civilizata.

Nu e nevoie sa schimbam „lumea”. E de ajuns sa ne schimbam pe noi însine.

Implicarea poate îmbraca mai multe forme. Te asteptam cu un mail la adresa implicate arond asociatiabucuresti punct ro in care sa ne prezinti ce poti face pentru Bucuresti si de ce doresti sa te implici.
 
made by bizsign