Termeni si conditii

Copyright:

Sigla ce include Ateneul Roman, denumirile « Asociatia Bucuresti », « Pro Urbe » si cele doua cercuri concentrice, denumirile « Implica-te », « Salvati Cismigiul », « Comunitatea ia atitudine: Istorie si plimbare contra betoane si poluare », precum si toate motto-urile, sloganele sau alte creatii de pe www.asociatiabucuresti.ro apartin Asociatiei Bucuresti. Este interzisa utilizarea lor fara acordul scris al proprietarului.

Utilizarea partiala sau completa a materialelor de orice fel ce apartin Asociatiei Bucuresti www.asociatiabucuresti.ro fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform prevederilor legale aplicabile in Romania si Uniunea Europeana.

Copyleft:

Materialele de pe site, cu exceptia celor mentionate mai sus, se pot prelua respectand urmatoarele conditii:
- daca proprietarul este Asociatia Bucuresti, preluarea se va face cu mentiunea « Material preluat cu acordul proprietarului www.asociatiabucuresti.ro »
- daca proprietarul este altul decat Asociatia Bucuresti, preluarea se va face urmand indicatiile respectivului proprietar.

Alte situatii:
Va solicitam sa ne contactati in scris in caz de necunoastere a proprietarului originar al unui material de pe www.asociatiabucuresti.ro sau legat de Asociatia Bucuresti.

 
made by bizsign